DogPack Premium
DogPack to największa globalna platforma społecznościowa dla właścicieli psów, z milionami użytkowników, którzy odkrywają, łączą się i dzielą treściami na całym świecie. Zyskaj więcej widoczności i narzędzi na DogPack — niezależnie od tego, czy jesteś właścicielem psa rozwijającym profil, czy firmą zoologiczną przyciągającą nowych klientów.
Wybierz plan dopasowany do Ciebie. Rozpocznij bezpłatny okres próbny i anuluj w dowolnym momencie.
Funkcje Premium
Poznaj korzyści zawarte w DogPack Premium
Odznaka weryfikacyjnaOdznaka zweryfikowana wyświetlana w całej aplikacji
Promowane postyZwiększona widoczność wszystkich kanałów informacyjnych.
Wyróżniona pinezka na mapieZwiększona widoczność i większa liczba konwersji biznesowych.
Wyróżniona ofertaUlepszona widoczność widoku listy
Generazioni di immagini tramite intelligenza artificiale gratuite10 bezpłatnych generacji zdjęć za pomocą sztucznej inteligencji miesięcznie.
Górny wyświetlaczWyróżnione w komentarzach, wśród obserwujących i polubień.
Automatyczne weryfikowanie nowych profiliNowe profile biznesowe są weryfikowane automatycznie.
Wsparcie priorytetoweSzybsze odpowiedzi od zespołu wsparcia technicznego.
Verification Badge (PL)We wszystkich sekcjach aplikacji, obok Twojej nazwy użytkownika.
Promowane postyDodatkowe wyświetlenia wszystkich Twoich postów w sekcjach „Dla Ciebie” i „Tylko wideo”.
10 bezpłatnych generacji AIDarmowe generowanie zdjęć AI miesięcznie w obszarze publikacji
Górne wyświetlaniePojawiaj się na górze sekcji komentarzy, w widoku obserwujących, w widoku polubień.
Automatycznie weryfikuj nowe profileDodatkowe profile psów utworzone pod tą nazwą użytkownika zostaną zweryfikowane automatycznie.
Wsparcie priorytetoweSzybsze odpowiedzi od naszego zespołu wsparcia, gdy potrzebujesz pomocy.
Wszystko z Business Premium dla wszystkich lokalizacji, plus niestandardowy panel internetowy do zarządzania ofertami, edycji szczegółów, dodawania lokalizacji i odpowiadania na recenzje.
Rozpocznij już dziś 7-dniowy bezpłatny okres próbny. Po jego zakończeniu subskrypcja zostanie automatycznie odnowiona w cenie wybranego planu, chyba że zostanie anulowana przed zakończeniem okresu próbnego. Aby uniknąć opłat za pośrednictwem App Store, anulowanie może wymagać dokonania co najmniej 24 godziny przed zakończeniem okresu próbnego. Subskrypcję możesz w każdej chwili zarządzać lub anulować w ustawieniach Google Play/App Store.
Najczęściej zadawane pytania
Nadal masz pytania? Skontaktuj się z nami w dowolnym momencie — nasz zespół wsparcia chętnie pomoże.